Toepassing Industrial Drones ook in Suriname in opmars

AMPS Drone Services is een Surinaamse onderneming die met haar drone diensten bedrijven en organisaties in de industriële en commerciële sectoren helpt groeien. We zijn het als Sranan mangs aan onszelf verplicht slimmer en efficienter te werken en die inhaalslag in de regio en in de wereld te maken waar we trots op kunnen zijn. Wij kunnen de voor handen zijnde technologieën gebruiken om die broodnodige productie waar we reeds jaren over dromen en praten binnen een paar jaren samen te realiseren.

Met de focus op het success van (de klanten van) onze klanten zijn wij in staat om high tech drones en bij de tijdse software te gebruiken voor toepassingen in de mijnbouw (uitgestrekte mijngebieden in beeld brengen, stock pile & pit management, gas leak detection, etc), in de constructie (vastleggen van het werkgebied, materialen, machines, werknemers, etc), in de energiesector (line-, en solarplant inspecties) en in de landbouw (monitoren en besproeien van landbouwgebieden).

Ook op het gebied van veiligheid (surveillance en veiligheid van grenzen en gebieden), het opsporen van overlevenden bij (natuur) rampen op plekken die moeilijk of niet begaanbaar zijn voor reddingswerkers en bij militaire en politie operaties kunnen onze drone diensten worden ingezet.

 

De data die wij met drones verzamelen worden zodanig geanalyseerd dat onze klanten in staat zijn om te weten wat ze hebben, welke waarde hun bezittingen hebben, hoe hun bezit in de tijd verandert, welke beslissingen te nemen met het oog op veranderingen en dus hoe meer geld te verdienen.

AMPS is uw potentiële partner om snel, efficiënt en veilig informatie vanuit de lucht te verzamelen en de daarbij verkregen digitale data te vertalen naar waardevolle informatie.